Jouw hulp is goud waard.

Wij organiseren speciaal afgestemde sportactiviteiten waardoor kinderen met een beperking even ‘gewoon’ kind kunnen zijn. Door het plezier zijn ze even niet bezig zijn met de handicap(s) en kunnen ze lotgenoten ontmoeten. Voor ouders is dit hét moment om even op adem te komen, op te laden om zo een nieuwe week tegemoet te gaan!

Help jij mee om meer activiteiten voor kinderen met een beperking en hun gezin te realiseren?
Deze positieve verandering is mogelijk als we dit samen doen!

Helpen kan op drie manieren
Je kunt ons op verschillende manieren helpen: door te doneren, door in actie te komen als vrijwilliger of als partner een samenwerking aan te gaan. Hieronder leggen we dit verder uit.

Help mee en doneer

Steun ons werk en maak meer activiteiten voor kinderen met een beperking en hun gezin mogelijk!

Onze activiteiten zijn erop gericht om het zelfvertrouwen van de kinderen een boost te geven, en om op een laagdrempelige en gezellige manier zich te ontwikkelen. Een ander groot voordeel is dat ze aan hun sociale vaardigheden werken en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken.

Hoe wordt je bijdrage besteed?

  • Mogelijk maken van meer aanbod van onze activiteiten
  • Werven en inzetten professionele begeleiders en vrijwilligers
  • Gehandicapten vervoer
  • Vergroten van de vindbaarheid van de Jhilon Josh Foundation
Doneer nu

Word vrijwilliger

Jouw inzet is voor deze kinderen van onschatbare waarde.

Samen met onze vrijwilligers maken wij het mogelijk om kinderen met een beperking een zo leuk mogelijke tijd te geven. Dit doen wij oa door sport en spel. Op de website is tijdens een van onze campagnes duidelijk te zien wat de Jhilon Josh Foundation nog meer aan activiteiten doet. Wij hopen dat je enthousiast bent geworden door het zien van de beelden en wie weet ben jij straks één van onze vrijwilligers.

Ben jij diegene die empathisch is, snel kunt schakelen, engelengeduld heeft, affiniteit met de doelgroep en daarnaast een gezonde dosis humor en een echt zorghart heeft, ben jij waarschijnlijk wie wij zoeken.

Om vrijwilliger te worden kun je je aanmelden via de website. Daarna ontvang je een ontvangstbevestiging en vervolgens neemt de backoffice van de Jhilon Josh Foundation contact met je op en wordt je verder geïnformeerd. Zodra je bent aangenomen vraagt de backoffice een Verklaring Omtrent Goed gedrag voor je aan.

Ik Word Vrijwilliger

Word Partner

Maak met jouw organisatie het verschil.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering en strategie van veel organisaties en ook die van de Jhilon Josh Foundation. Wij, de Jhilon Josh Foundation streven naar een inclusieve samenleving, waar ieder mens telt. Wij geloven sterk in samenwerken met partners. Want alleen ga je misschien sneller, samen kom je verder. Daarom willen wij gezamenlijk onze krachten bundelen met partners die op hun manier een maatschappelijk steentje willen bijdragen. Verder kun je ook doneren als organisatie en heeft dit fiscale voordelen. Iedere bijdrage maakt voor ons verschil.

Wij zijn altijd op zoek naar duurzame, structurele samenwerkingen met organisaties, artiesten en influencers zodat we gezamenlijk de meeste impact kunnen maken. Ben je enthousiast geworden en wil jij laten zien dat jij met jouw bedrijf kinderen met een beperking een warm hart toedraagt? Maak dan samen met ons het verschil! Wij staan daarom altijd open om in gesprek te gaan met partijen die graag met ons willen samenwerken. Benieuwd naar wat een samenwerking voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via info@jhilonjoshfoundation.nl.

Ik Word Partner