Jouw hulp is goud waard.

Wij organiseren speciaal afgestemde sportactiviteiten waardoor kinderen met een beperking even ‘gewoon’ kind kunnen zijn. Door het plezier zijn ze even niet bezig zijn met de handicap(s) en kunnen ze lotgenoten ontmoeten. Voor ouders is dit hét moment om even op adem te komen, op te laden om zo een nieuwe week tegemoet te gaan!

Help jij mee om meer activiteiten voor kinderen met een beperking en hun gezin te realiseren?
Deze positieve verandering is mogelijk als we dit samen doen!

Helpen kan op drie manieren
Je kunt ons op verschillende manieren helpen: door te doneren, door in actie te komen als vrijwilliger of als partner een samenwerking aan te gaan. Hieronder leggen we dit verder uit.

Help mee en doneer

Steun ons werk en maak meer activiteiten voor kinderen met een beperking en hun gezin mogelijk!

Onze activiteiten zijn erop gericht om het zelfvertrouwen van de kinderen een boost te geven, en om op een laagdrempelige en gezellige manier zich te ontwikkelen. Een ander groot voordeel is dat ze aan hun sociale vaardigheden werken en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken.

Hoe wordt je bijdrage besteed?

  • Mogelijk maken van meer aanbod van onze activiteiten
  • Werven en inzetten professionele begeleiders en vrijwilligers
  • Gehandicapten vervoer
  • Vergroten van de vindbaarheid van de Jhilon Josh Foundation
Doneer nu

Word vrijwilliger

Jouw inzet is voor deze kinderen van onschatbare waarde.

Samen met onze vrijwilligers willen wij het verschil maken voor alle kinderen met een beperking en hun gezin. Onze filmpjes geven een goed beeld wat we doen en waar we voor staan. Ben je enthousiast geworden en wil jij als vrijwilliger bij de Jhilon Josh Foundation de kinderen een onvergetelijke tijd bezorgen? Wacht dan niet langer en meld je nu bij ons aan!

Ik Word Vrijwilliger

Word Partner

Maak met jouw organisatie het verschil.

Wij geloven sterk in samenwerking met partners. Want alleen ga je misschien sneller, samen kom je verder. Daarom willen wij gezamenlijk onze krachten bundelen met partners die op hun manier een maatschappelijk steentje willen bijdragen.  Doneren als organisatie heeft ook fiscale voordelen. Iedere bijdrage maakt voor ons verschil. Wij zijn altijd op zoek naar duurzame, structurele samenwerkingen met organisaties, artiesten en influencers zodat we gezamenlijk de meeste impact kunnen maken. Ben je enthousiast geworden en wil jij laten zien dat jij met jouw bedrijf kinderen met een beperking een warm hart toedraagt? Maak dan samen met ons het verschil! Wij staan daarom altijd open om in gesprek te gaan met partijen die graag met ons willen samenwerken. Benieuwd naar wat een samenwerking voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via info@jhilonjoshfoundation.nl.

Ik Word Partner