4SHOBANGERS nieuwe ambassadeur Jhilon Josh Foundation

Litciano Horb, beter bekend als 4SHOBANGERS, is deze week benoemd tot de eerste officiële ambassadeur van de Jhilon Josh Foundation.

De MC is een bekend gezicht in de muziekwereld. De creatieveling heeft veel talenten en ambities: zo maakte hij zijn entree jaren geleden als host op de radio en was hij MC in verschillende bekende nachtclubs. Tegenwoordig zet hij zijn oog voor talent en creativiteit om in keiharde hits. Om die reden mag hij gerust de Nederlandse DJ Khaled genoemd worden.

Naast muziek, is 4SHOBANGERS bekend van zijn eigen succesvolle podcast ‘We in here’. In deze wekelijkse podcast schuift hij aan tafel met grote namen zoals Sevn Alias, Kevin, Lange Frans en Murda. Dit succes is wederom een waardevolle bijdrage aan zijn portfolio.

In 2013 liet 4SHOBANGERS de industrie al kennismaken met een handvol inmiddels grote artiesten. Zijn grootste hit is Young Belegen.

De kersverse ambassadeur is erg enthousiast over de Jhilon Josh Foundation: “Ik steun de missie en visie van de foundation en verheug me heel erg op de samenwerking”. Hij kent de oprichters al langer dan twintig jaar en vindt het om die reden een eer om samen te werken. “De manier waarop zij met Jhilon en zijn beperking omgaan heeft altijd diepe indruk op mij gemaakt”, vertelt hij. “Ik voel me daarom enorm vereerd om de eerste ambassadeur van de foundation te zijn. Als ambassadeur van de Jhilon Josh Foundation hoop ik meer te kunnen betekenen voor kinderen zoals Jhilon en ik zal mijn netwerk en bereik inzetten om de foundation te steunen”, aldus 4SHOBANGERS, die als ambassadeur regelmatig aanwezig zal zijn bij evenementen en activiteiten van de foundation”.