ADJE nieuwe ambassadeur bij de Jhilon Josh Foundation

Julmar Simons, beter bekend als rapper ADJE, sluit zich aan bij de Jhilon Josh foundation als kersverse ambassadeur.

Deze creatieve duizendpoot heeft veel ambitie en was altijd bezig met geld verdienen. ADJE werkte voor zijn carrière als rapper bijvoorbeeld als kapper, hier is de naam ‘Adje Donnie’ geboren, hij knipte mensen voor een donnie, wat straattaal is voor een tientje.

Inmiddels is hij allang niet meer weg te denken uit de hiphopscene. Na toonaangevende hits als ‘Verlof’ en ‘Hele Meneer’ heeft ADJE menig harten gestolen in de clubs, maar ook van de mensen op straat. Zijn grootste succes boekte hij met mega hit ‘Coño’, het nummer ging in 2020 viral op TikTok en bereikte zelfs Jason Derulo die besloot er een mixtape van te maken. Doordat ADJE zich goed kan inleven in zowel jong als oud bereikt hij een grote groep hiphop-liefhebbers. 

Na meerdere albums te hebben uitgebracht werd ADJE maar liefst driemaal genomineerd voor een State Award, in 2009 ging de rapper er met de prijs vandoor. Ook heeft hij meegeholpen aan het theaterstuk ‘Gestolen tijd’, hiermee hoopt hij jongeren te behoeden, maar vooral te weerhouden om het criminele circuit in te gaan.

Als nieuwe ambassadeur draagt ADJEgraag actief zijn steentje bij aan de Jhilon Josh Foundation: ‘Ik ben van mening dat ook alle speciale kinderen op deze aarde in alle vrijheid leuke dingen mogen doen.’ Hij kent de oprichters van de foundation al jaren en voelt zich om die reden ook erg betrokken. ‘Ik heb onwijs veel respect voor hoe de ouders van Jhilon hem altijd het gevoel hebben gegeven dat alles mogelijk is, het is bewonderenswaardig hoe erg ze dit andere speciale kinderen ook zó gunnen’. ADJE is blij dat hij zichzelf aan de foundation heeft toegevoegd. ‘Ik wil in het vervolg zeker gaan kijken waar ik nog meer aan kan bijdragen. Meer mensen moeten weten van het bestaan van deze prachtige foundation, daar zal ik mijzelf in elk geval hard voor gaan maken’. ADJE zal regelmatig aanwezig zijn bij verschillende activiteiten van de foundation, dus wie weet tot snel!