Video: Geslaagde sport- en speldag i.s.m stichting Kenza

Zaterdag 3 december jl. was het weer zover, een JJF sport- en speldag. Dit keer i.s.m. Message of Love, een project van stichting Kenza waarbij teruggeven aan de buurten in Amsterdam Zuidoost centraal staat.

In sporthal Gaasperdam hebben alle kinderen een geslaagde sport- en speldag beleefd. Zo waren er allerlei sport en spel onderdelen uitgezet waar de kinderen langs rouleerden; ring & blikwerpen, springkussens, sportcarrousel en dansen. Ook was er een heus voetbaltoernooi georganiseerd.

Deze dag was in het bijzonder bedoeld om alle kinderen met of zonder beperking zorgeloos te laten sporten en spelen, en om hulpbehoevende gezinnen een hart onder de riem te steken. Omdat alle kinderen winnaars waren, kregen ze allemaal aan het einde van de dag een gouden medaille. De ouders en verzorgers kregen van Message Of Love een kerstpakket mee naar huis.

JJF en stichting Kenza willen met hun activiteiten een bijdrage leveren aan een betrokken en inclusieve samenleving, contacten tot stand brengen en steun geven aan elkaar. Deze sport- en speldag samen georganiseerd met Message of Love past daar prima bij.

Bekijk hier hoe dat ging in de videoreportage: