Jhilon Josh Foundation timmert hard aan de weg ten tijde van Corona

Waar de meeste bedrijven en organisaties het zwaar te verduren hebben door de coronacrisis en de daarbij geldende maatregelen, timmert de Jhilon Josh Foundation juist hard aan de weg. De vrijwilligersorganisatie groeit gestaag en organiseert voorzichtig haar komende evenementen. Toch is het nog onzeker wanneer die plaats kunnen vinden.

‘We hadden het zelf natuurlijk ook liever anders gezien’, vertelt Jeriano Braaf, oprichter en voorzitter van de Jhilon Josh Foundation. ‘Toch wordt er achter de schermen hard gewerkt en werpt dat zijn vruchten af’. Braaf doelt hierbij op de duidelijke groei van de foundation, die in ‘rampjaar’ 2020 is opgericht.

Er zijn veel investeringen gedaan: niet alleen is de foundation officieel online gekomen, ook zijn er evenementen georganiseerd, vrijwilligers aangemeld en ambassadeurs bij de stichting betrokken. Binnen de foundation wordt er iedere dag hard gewerkt. ‘We verwachten dat er steeds meer mogelijk wordt. Precies op tijd, eigenlijk. Het is belangrijk voor ons geweest om eerst een goede basis te leggen voordat we door kunnen’, zegt Braaf.

De Jhilon Josh Foundation verwacht het komende jaar flink door te pakken en dankzij alle nodige voorbereidingen mooie evenementen te kunnen organiseren.