Jhilon Josh Foundation en Stichting I-Sport Special gaan samenwerken

De afgelopen maanden hebben de stichtingen zich georiënteerd en de mogelijkheden bekeken of een alliantie haalbaar is. Conclusie is dat we op vele gebieden raakvlakken hebben, hetgeen de samenwerking kansrijk maakt. Beide partijen hebben als hoofdactiviteit het organiseren van sport & spel activiteiten voor kinderen en jongeren met een beperking.

Het doel van deze samenwerking is om de krachten te bundelen en gebruik te maken van elkaars expertise en netwerk. Ook willen wij inspelen op de behoefte van de samenleving. Wij streven naar een inclusieve maatschappij waarin iedereen gelijke kansen krijgt en mee kan doen ongeacht wie je bent en/of hoe je eruitziet. Ons werk in Amsterdam Zuidoost is van belang. Dit is buitengewoon gebleken. De ouders van kinderen met een beperking willen wij graag passende ondersteuning bieden. Veiligheid van het kind staat voorop. Wij samen met de ouders hebben het doel een grotere zelfredzaamheid en ontplooiing van het kind te realiseren. JJF en ISS willen graag een aanvulling zijn op het reguliere sport en spel aanbod in het enorm groeiende Amsterdam Zuidoost. Ook willen wij eenzaamheid en overgewicht tegengaan bij deze doelgroep. Wij staan voor positieve gezondheid.

Diana Speksnijder oprichter I-Sport Special over deze samenwerking:
“Samen staan we sterk en kunnen we veel meer betekenen voor deze onderbelichte en kwetsbare doelgroep. Onze drijfveer is om iedereen in beweging te krijgen en structureel aangepast sporten binnen Amsterdam Zuidoost op de kaart te zetten”.

Quincy Boerenveen voorzitter van de Jhilon Josh Foundation: “Ik ben zeer verheugd over deze strategische samenwerking. Dat JJF en ISS elkaar hebben gevonden in dezelfde positieve grondhouding is geweldig. We zijn allebei enthousiast om de kinderen met een beperking te voorzien van meer sport en spel activiteiten. Hierbij willen wij ouders motiveren en stimuleren hun kinderen bij ons aan te melden. Ik heb er alle vertrouwen in dat we in deze samenwerking tot mooie resultaten zullen komen.”

Voor meer informatie bekijk: www.isportspecial.eu en www.jhilonjoshfoundation.nl