Quincy Boereveen de nieuwe voorzitter van de Jhilon Josh Foundation

Het bestuur van de Jhilon Josh Foundation heeft per 1 maart 2022 Quincy Boereveen benoemd als nieuwe bestuursvoorzitter. Hij neemt daarmee het voorzitterschap over van Jeriano Braaf die sinds de oprichting in 2020 deze functie heeft bekleed en een geweldige bijdrage heeft geleverd aan de succesvolle start en groei van de organisatie.

Het bestuur is verheugd dat Quincy Boereveen het voorzitterschap met veel enthousiasme heeft aanvaard en dat hij op inspirerende manier leiding zal geven aan de JJF. Quincy is Senior Analist bij Accenture en is actief bij Kadesoccer als spelers begeleider/cliënt contact. Naast dit alles is hij een toegewijde vader van 3 kinderen.

“Sinds de oprichting van de Jhilon Josh Foundation heb ik alles intensief gevolgd. De uitdagingen zijn groot maar ik denk dat de ambitieuze doelstellingen van de JJF een positieve bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij en dat we kunnen zorgen voor meer geluk, plezier en vreugde voor kinderen met een beperking. Met mijn energie en dynamiek wil ik een positieve bijdrage leveren aan de organisatie, blijven ontwikkelen en nieuwe successen vieren”: aldus Boereveen.