Samen sterk: Onze missie vooruit in 2024!

Namens het gehele team wensen wij u een voorspoedig en inspirerend 2024 toe!

2023

Trots en dankbaar kijken we terug op het succesvolle jaar 2023, waarin onze gezamenlijke inspanningen hebben geleid tot een bloeiende samenwerking bij de organisatie van Sport en Spel zaterdagen voor kinderen met een lichamelijke en verstandelijke beperking in Amsterdam Zuidoost.

Het afgelopen jaar heeft ons team zich versterkt, zijn we gegroeid in deelnemersaantallen en hebben onze trainers hun expertise vergroot.

Dankzij dit succes hebben we besloten onze samenwerking voort te zetten.

2024

Ons team staat weer klaar voor het nieuwe jaar. Het is ons streven wederom minimaal 2 sportactiviteiten per maand te organiseren. 

Onze doelen:

  • Werven van nieuwe deelnemers, vrijwilligers en sponsoren
  • Crowdfunding & donateurs 
  • Het opleiden van nieuwe trainers
  • Aantrekken van professionals op het gebied van aangepast sport
  • Uitbreiden van sport- en spelaanbod in groepsverband en 1 op 1 begeleiding
  • Bezoek aan pretpark en deelname aan de Bijlmerrun
  • Nadruk op beweging, gezonde voeding en water drinken. 

Graag in het nieuwe jaar alle deelnemers een eigen bidon met water meenemen!

Iedereen mag meedoen:

Ons streven blijft gericht op laagdrempelig aangepast sport en spelaanbod, inclusiviteit, het vergroten van de zelfredzaamheid en zelfvertrouwen, talentontwikkeling en kansengelijkheid. Wij hebben ruime ervaring met lichamelijke en geestelijke beperkingen. Denk hierbij aan autisme, downsyndroom, dwerggroei, Taal Ontwikkeling Storting, ADHD en laag verstandelijk beperkten. Wij dragen graag ons steentje bij aan het voorkomen van obesitas en eenzaamheid.

We heten niet alleen de deelnemers, maar ook hun broertjes en zusjes welkom, met extra aandacht voor de ouders. 

Kickoff 27 januari: WinterWonderLand

Wij nodigen u graag uit voor de Kickoff op 27 januari a.s. georganiseerd door studenten van INHolland Haarlem. Deze studenten hebben de afgelopen maanden met ons meegelopen en organiseren een sport en spelmiddag, inclusief netwerkborrel. Deze middag wordt gefinancierd door het Fonds van Zuidoost. Het evenement zal plaatsvinden in het Bijlmer Sport Centrum aan het Anton de Komplein. Bekijk de flyer

GirlsGirlsGirls:

Speciale aandacht gaat uit naar onze special girls. Een initiatief dat wij samen met Team Sport Service (TSA) uitvoeren. Wij laten u zo snel mogelijk weten wanneer de volgende activiteit voor onze dames zal plaatsvinden. 

Samen staan we sterk!

We kijken ernaar uit om samen met u een nieuw jaar vol mogelijkheden te creëren. Uw steun en toewijding zorgt ervoor dat wij onze initiatieven kunnen uitvoeren en een positieve impact kunnen verwezenlijken. 

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe bronnen van inkomsten. Kunt u daarbij helpen? We horen het graag. We zijn dankbaar voor jullie betrokkenheid en vertrouwen. Samen bouwen we aan een betere toekomst, een maatschappij waarin iedereen mee kan doen op zijn of haar niveau. 

Tips:
Een tip is gratis advies. Heeft u ideetjes om onze sportmiddagen nog aantrekkelijker voor de deelnemers te maken? Wij horen het graag.

Met sportieve groet,  

Stichting Jhilon Josh foundation en Stichting I-Sport special