Waardecheque ontvangen van Colourful Goodies

Zaterdag 10 december jl. heeft één van onze kinderambassadeurs Alexis een waardecheque in ontvangst mogen nemen. Deze werd geschonken door Ellen Brudet van Colourful Goodies.

Alexis was samen met haar zusje Vivianne uitgenodigd bij Colourful Goodies. Colourful Goodies is de eerste unique gift shop in Amsterdam noord. Naast het in ontvangst nemen van de cheque mochten de zusjes ook nog een pop uitkiezen in de winkel.

Colourful Goodies is een gift shop waar je o.a. poppen kunt kopen waar elk kind zichzelf in kan herkennen. Toen Ellen hoorde over de Jhilon Josh Foundation wilde zij direct steunen, omdat zij net zoals de Jhilon Josh Foundation het zelfde motto heeft. Samen willen wij een steentje bijdrage aan het normaliseren van inclusie.

Ellen: “zelf vind ik ook dat alle kinderen met een beperking moeten kunnen sporten & spelen en lekker zichzelf kunnen zijn. Daarom schenk ik ook speciale aandacht aan poppen met een beperking.”

Binnenkort zal er een videoreportage inclusief interview met Ellen te zien zijn op onze website.

We zijn Ellen heel erg dankbaar voor deze steun en zullen deze bijdrage besteden aan sport & spel – activiteiten en uitjes.

Hartelijk dank namens de Jhilon Josh Foundation.